“”&noscript=1” /> Tudástár - Németh karikagyűrű

Tudástár

NÉMETH BÁLINT - KARIKAGYŰRŰ-SZAKÉRTŐ BLOGJA
2021. január 10.
Sok a kiadás az esküvő körül? Igyekeztek spórolni ott, ahol tudtok? Egyáltalán nem ciki, sőt! Nem vagytok egyedül! Mindig azt mondom, hogy idővel nem az fog számítani, hogy milyen torta vagy zenekar volt az esküvőn, hanem a hosszú távú dolgok. A karikagyűrűket évekig hordani fogjátok nap mint nap, ezért fontos, hogy jó minőségűek, szerethetőek és kényelmesek legyenek. Hosszú távon rosszabbul jártok, ha azzal akartok spórolni, hogy nem megbízható helyről vásároltok gyűrűket... Ne aggódjatok azonban, van megoldás! Csökkentsétek az árat törtarannyal!
2021. január 10.
Tudtátok, hogy a szalonom állatbarát? Nyugodtan hozzátok el kedvenceteket a konzultációra vagy a gyűrűk átadására! Nekem jelenleg sajnos nincs kutyám, de gyerekkoromban mindig volt a családban legalább egy blökink. Ezért is örülök, ha elhozzátok négy lábú társatokat hozzám egy nagy simire!
2021. március 4.
Megunt karikagyűrűd helyett szeretnél valami szebbet? Ne aggódj, segítek! Itt van néhány tipp, hogyan hagyd el a régit! Figyelem! Szarkasztikus poszt következik! Semmi esetre se próbáld ki otthon! :)
2021. március 29.
Munkám során a legegyedibb kéréseket váltom valóra napról-napra. A jegyes párok, akik felkeresnek, mind olyan karikagyűrűt szeretnének, amely leginkább kifejezi egymás iránti szerelmüket. Megtalálni a másik felünket felbecsülhetetlen érték a mai világban, ezért a legtöbben karikagyűrűjüket is szeretnék különlegessé tenni. Gyakori választás erre a célra a gyémánt vagy egyéb drágakő, de nem feledkezhetünk el - a külföldön annyira népszerű - platináról sem. No, de mit kell tudnunk erről a különleges fémről?
2021. április 26.
Azért, mert ez annak a bizonyítéka, hogy hordod. De most komolyan. Jó, ha tudod: minden ékszer karcolódik, amit használnak. Ez alól pedig a karikagyűrűk sem kivételek, sőt! Mivel a kezeteken hordjátok, még nagyobb a használatból eredő karcolások száma. Ez természetes jelenség, ne aggódjatok miatta! No, de mit tehettek azért, hogy hosszútávon mégis gyönyörűek maradjanak? Elmondom.
2020. december 7.
Ha valóban hosszú időn át tartós és szép karikagyűrűt szeretnétek, akkor kődíszítésnek csakis drágakövet javaslok. A legnépszerűbb variáció a gyémánt, amiből különböző méretűt, sőt színeset is tudtok választani! A gyémántok elrendezésének pedig csak a képzelet szabhat határt. Itt azonban nem áll meg a történet! Egyre gyakrabban döntötök a meseszép kék zafír mellett!
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Az adatkezelési tájékoztató megtekintése.