“”&noscript=1” /> Tudástár - Németh karikagyűrű

Tudástár

NÉMETH BÁLINT - KARIKAGYŰRŰ-SZAKÉRTŐ BLOGJA
2024. június 6.
Vajon milyen karikagyűrűt választ egy zenész szerelmespár? Legújabb gyűrűmesénkben bepillantást nyerhettek egy művész pár, Angi és Máté kalandos életébe.
2024. március 4.
Avagy 7 lépés a tökéletes karikagyűrűkig - találd meg személyesen, csupán egy óra alatt!
2024. február 13.
Szende és Kálmán karikagyűrűi 25 évnyi szerelemről mesélnek. Ismerkedjetek meg a magával ragadó és szívet melengető belső részletekkel!
2023. december 7.
Hogyan jelenhet meg a művészet iránti szenvedély egy gyűrűn és mit jelentenek a színes gyémántok? Legújabb gyűrűmesénkben az alkalmazott művész, Bori és a mérnök informatikus, Tomi történetével ismerkedhetsz meg.
2023. november 10.
Egy újabb csodálatos gyűrűmesével ismerkedhetsz meg - a blogcikkben egy őrületes kreatív páros, az YKRA ceo-ja, Eszter és a feat. agency art direktora, Ákos karikagyűrűiről olvashattok. Inspirálódj Te is a történetükből!
2023. október 2.
Az alábbiakban Zsófi és István karikagyűrűinek történetével ismerkedhetsz meg. Olvasd el izgalmas beszámolójukat a megismerkedéstől a nászútig!
2023. augusztus 2.
A Németh Karikagyűrű működése óta számtalan, a házasságuk előtt álló párral ismerkedtem meg és készítettem el a hozzájuk legtökéletesebben passzoló karikagyűrűket. Most a saját történetemet osztom meg veletek.
2023. július 3.
Az antik tárgyak világa szakmámból, de egyéni érdeklődésemből is adódóan közel áll hozzám. Mesélnek. De ehhez hozzáértő fülekre van szükség. Ékszerbecsüsként pedig a szemem és a szaktudásom is segíti abban, hogy feltárjam egy-egy régi, talán elfeledett családi ékszernek a történetét.
2021. október 18.
A legtöbb pár számára elsőre nehéz feladatnak tűnik a tökéletes karikagyűrű megtalálása. Tapasztalataim alapján most összegyűjtöttem nektek a legfontosabb szempontokat, amiket érdemes végig gondolni mielőtt karikagyűrűt választotok.
2021. október 7.
Közös életetek során szeretnétek olyan gyűrűket viselni, amik valóban megfelelnek egyéni igényeiteknek? Sőt, nem lenne rossz az sem, ha egy számotokra fontos szimbólum vagy dátum is rákerülne az ékszerre? Ha ezekre a kérdésekre igennel válaszoltatok, akkor jó helyen jártok! Karikagyűrű-szakértőként nem csak az ékszerek elkészítésével foglalkozom: személyre szabott szolgáltatásokkal garantálom, hogy a végeredmény olyan lesz, amit egy életen át büszkén viseltek majd!
2021. július 26.
Balla Virág háromszoros Európa-bajnok kenus 2021-ben Magyarországot képviseli a Tokiói Olimpián. Nővére keresett meg, hogy segítsek valóra váltani húga álmát. Virág szerette volna az Olimpián a nemzeti lobogót fülbevalóként magán viselni. Megleptem vele, hogy megköszönjem neki azt a sok munkát, amit abba fektet, hogy hazánkat képviselje az Olimpián.
2021. július 5.
Igen, a gyémántról, a „drágakövek királynőjéről” lesz szó. Nem csupán esztétikai szempontból, hanem gyakorlati okokból is ez a drágakő a legjobb választás! Hiszen a karikagyűrűket sok-sok évig folyamatosan hordani fogjátok. Vegyük sorra, mik a legfontosabb dolgok, amiket tudni érdemes a gyémántról.
2021. április 26.
Azért, mert ez annak a bizonyítéka, hogy hordod. De most komolyan. Jó, ha tudod: minden ékszer karcolódik, amit használnak. Ez alól pedig a karikagyűrűk sem kivételek, sőt! Mivel a kezeteken hordjátok, még nagyobb a használatból eredő karcolások száma. Ez természetes jelenség, ne aggódjatok miatta! No, de mit tehettek azért, hogy hosszútávon mégis gyönyörűek maradjanak? Elmondom.
2021. március 29.
Munkám során a legegyedibb kéréseket váltom valóra napról-napra. A jegyes párok, akik felkeresnek, mind olyan karikagyűrűt szeretnének, amely leginkább kifejezi egymás iránti szerelmüket. Megtalálni a másik felünket felbecsülhetetlen érték a mai világban, ezért a legtöbben karikagyűrűjüket is szeretnék különlegessé tenni. Gyakori választás erre a célra a gyémánt vagy egyéb drágakő, de nem feledkezhetünk el - a külföldön annyira népszerű - platináról sem. No, de mit kell tudnunk erről a különleges fémről?
2021. március 4.
Megunt karikagyűrűd helyett szeretnél valami szebbet? Ne aggódj, segítek! Itt van néhány tipp, hogyan hagyd el a régit! Figyelem! Szarkasztikus poszt következik! Semmi esetre se próbáld ki otthon! :)
2021. január 10.
Tudtátok, hogy a szalonom állatbarát? Nyugodtan hozzátok el kedvenceteket a konzultációra vagy a gyűrűk átadására! Nekem jelenleg sajnos nincs kutyám, de gyerekkoromban mindig volt a családban legalább egy blökink. Ezért is örülök, ha elhozzátok négy lábú társatokat hozzám egy nagy simire!
2021. január 10.
Sok a kiadás az esküvő körül? Igyekeztek spórolni ott, ahol tudtok? Egyáltalán nem ciki, sőt! Nem vagytok egyedül! Mindig azt mondom, hogy idővel nem az fog számítani, hogy milyen torta vagy zenekar volt az esküvőn, hanem a hosszú távú dolgok. A karikagyűrűket évekig hordani fogjátok nap mint nap, ezért fontos, hogy jó minőségűek, szerethetőek és kényelmesek legyenek. Hosszú távon rosszabbul jártok, ha azzal akartok spórolni, hogy nem megbízható helyről vásároltok gyűrűket... Ne aggódjatok azonban, van megoldás! Csökkentsétek az árat törtarannyal!
2020. december 7.
Ha valóban hosszú időn át tartós és szép karikagyűrűt szeretnétek, akkor kődíszítésnek csakis drágakövet javaslok. A legnépszerűbb variáció a gyémánt, amiből különböző méretűt, sőt színeset is tudtok választani! A gyémántok elrendezésének pedig csak a képzelet szabhat határt. Itt azonban nem áll meg a történet! Egyre gyakrabban döntötök a meseszép kék zafír mellett!
2020. december 7.
Már többször szó volt róla, hogy a tökéletes karikagyűrű egyik legfontosabb ismérve a pontos méret. Miért ennyire meghatározó tényező a gyűrűméret? Többek között azért, mert a precízen meghatározott körmérettől lesz igazán kényelmes és egyben esztétikus a végeredmény. Arról nem is beszélve, hogy senki sem szeretné, ha egy óvatlan pillanatban lecsúszna a gyűrű az ujjáról.
2020. december 7.
Kedves Férfiak, örömmel tapasztalom, hogy egyre többen választotok ti is gyémántot a karikagyűrűtökbe! :) Szuper látni, hogy milyen sokan mertek kísérletezni és bevállalni szokatlan dolgokat! A többieket is erre buzdítanám! Ne féljetek gyémántot választani saját magatoknak is!
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Az adatkezelési tájékoztató megtekintése.