“”&noscript=1” /> Tudástár - Németh karikagyűrű

Tudástár

NÉMETH BÁLINT - KARIKAGYŰRŰ-SZAKÉRTŐ BLOGJA
2021. január 10.
Sok a kiadás az esküvő körül? Igyekeztek spórolni ott, ahol tudtok? Egyáltalán nem ciki, sőt! Nem vagytok egyedül! Mindig azt mondom, hogy idővel nem az fog számítani, hogy milyen torta vagy zenekar volt az esküvőn, hanem a hosszú távú dolgok. A karikagyűrűket évekig hordani fogjátok nap mint nap, ezért fontos, hogy jó minőségűek, szerethetőek és kényelmesek legyenek. Hosszú távon rosszabbul jártok, ha azzal akartok spórolni, hogy nem megbízható helyről vásároltok gyűrűket... Ne aggódjatok azonban, van megoldás! Csökkentsétek az árat törtarannyal!
2021. január 10.
Tudtátok, hogy a szalonom állatbarát? Nyugodtan hozzátok el kedvenceteket a konzultációra vagy a gyűrűk átadására! Nekem jelenleg sajnos nincs kutyám, de gyerekkoromban mindig volt a családban legalább egy blökink. Ezért is örülök, ha elhozzátok négy lábú társatokat hozzám egy nagy simire!
2020. december 7.
Ha valóban hosszú időn át tartós és szép karikagyűrűt szeretnétek, akkor kődíszítésnek csakis drágakövet javaslok. A legnépszerűbb variáció a gyémánt, amiből különböző méretűt, sőt színeset is tudtok választani! A gyémántok elrendezésének pedig csak a képzelet szabhat határt. Itt azonban nem áll meg a történet! Egyre gyakrabban döntötök a meseszép kék zafír mellett!
2020. december 7.
Már többször szó volt róla, hogy a tökéletes karikagyűrű egyik legfontosabb ismérve a pontos méret. Miért ennyire meghatározó tényező a gyűrűméret? Többek között azért, mert a precízen meghatározott körmérettől lesz igazán kényelmes és egyben esztétikus a végeredmény. Arról nem is beszélve, hogy senki sem szeretné, ha egy óvatlan pillanatban lecsúszna a gyűrű az ujjáról.
2020. december 7.
Kedves Férfiak, örömmel tapasztalom, hogy egyre többen választotok ti is gyémántot a karikagyűrűtökbe! :) Szuper látni, hogy milyen sokan mertek kísérletezni és bevállalni szokatlan dolgokat! A többieket is erre buzdítanám! Ne féljetek gyémántot választani saját magatoknak is!
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Az adatkezelési tájékoztató megtekintése.