“”&noscript=1” /> Gyűrűmesék - Eszter és Ákos - Németh karikagyűrű

Gyűrűmesék – Eszter és Ákos

BLOG
2023. november 10.

Egy újabb csodálatos gyűrűmesével ismerkedhetsz meg - a blogcikkben egy őrületes kreatív páros, az YKRA ceo-ja, Eszter és a feat. agency art direktora, Ákos karikagyűrűiről olvashattok. Inspirálódj Te is a történetükből!

Jellemezzétek 3 szóval a karikagyűrűiteket!

Eszter: Olyan mint, csillagos ég.

Ákos: Klasszikus, de mégis újító.

Ha a gyűrűitek mesélni tudnának, mi lenne a kedvenc sztorijuk?

E&Á: Valószínűleg folyamatosan azt mesélnék, hogy nem értik, miért kellett háromszor is összeházasodnunk egy hétvége alatt: egyszer az almafák között, egyszer egy templomban és végül egy fenyőfa alatt.

Mivel tettük egyedivé a gyűrűiteket? (vésés, drágakövek, forma stb.)

E: Szabálytalanul lettek a különböző méretű gyémántok elhelyezve a gyűrűn. Plusz a vésés, amin a találkozásunk helye és ideje van.

Á: A gyűrű szélein lévő olaszos hangulatot sugalló sorminta miatt. Illetve az esküvőnk logójából átalakított belső vésés miatt.

Miért épp ezt választottátok?

E&Á: Furán hangzik, de mindketten megtaláltuk nálad azt a stílust, amit megálmodtunk magunknak. Viccből mentünk az esküvőkiállításra, de meglepő értelmet nyert a látogatásunk, amikor rátaláltunk a standodra és ott végre olyan gyűrűket láttunk, amik passzolnak hozzánk.

Voltatok nászúton? Ha igen, mi volt a legvarázslatosabb részlet belőle?

E&Á: Japánban voltunk nászúton, és az egyik fénypontja az volt, amikor reggel 5 órakor megpillantattuk egy kicsi városból a Fujit, amit aznap megmásztunk. A Fuji nem sokszor mutatja meg magát, szeszélyes egy teremtés, sokszor felhőbe burkolózik, de aznap reggel nagyon gyönyörű volt.

Milyen számotokra egy tökéletes közös nap?

E: Reggel elbiciklizünk a közeli piacra, Ákos lángosozik, én palancsintázok és utána bevásárolunk a gazdáktól, helyi termelőktől, már vannak kedvenc eladóink, és olyanok is akik minket is felismernek. Általában a Hunyadi téri piacra megyünk, ahol a bevásárlás után kávézni szoktunk. Ezek a reggelek lassabban, ráérősen telnek, és pont ezt imádjuk bennük, hiszen hétköznap nem igazán van ilyenre idő. A piacon beszerzett dolgokból együtt szoktunk főzni, majd kettesben a teraszon ebédelünk. Ezután szoktunk céltalanul biciklizni a városban és a barátainkkal találkozni. Szeretjük az olaszos, téren való üldögélést is, barátokkal való csacsogást, ezzel simán elmegy egy egész nap.

Hogyan vidítjátok fel egymást?

E: Ákos kancsalít, ha nagyon fel akar vidítani. Ezt nem bírom ki nevetés nélkül.

Á: Velem nehezebb dolga van Eszternek, de alapvetően a régi, közös vicces történetek felidézésével szokott segíteni bút felejteni.

Miért vagy hálás a párodnak?

E: Mindennek a jó oldalát nézi, és vidámságot csempész minden napba.

Á: Nyálasnak tűnhet, de a fáradhatatlan érdeklődésével inspirál mindenben.

Mikor éreztétek először, hogy össze akartok házasodni egymással?

E: Pár évvel azután, hogy összeköltöztünk, mert olyan természetesen történt minden.

Á: 2021 nyarán teljesen váratlanul rámtört az érzés, hogy nincs más, amit jobban szeretnék ennél. Ettől fogva ez a gondolat nem hagyott nyugodni. Ezért nyár végén beszéltem az édesapjával, és innentől kezdve már nem volt megállás. Vadul tervezni kezdtem mindent: a gyűrűt, a helyszínt, a beszédet, végül picivel több mint fél évre rá megkértem a kezét.

Mi az a 3 kompromisszum, amit egymásért hoztatok?

E: 1. Sokat várok rá, amikor készülődik, de nem szólok érte 🙂 2. Olyan ételeket is kipróbálok, amit amúgy sose tennék. 3. Többet pihenek miatta, ami viccesen hangozhat, de nekem amúgy nagyon nehezemre esik 😀

Á: 1. Reggelizős forma lettem. Nagy szerencsémre már megterítve vár minden mire reggel összekaparom magam, de azért igyekszem néha én is viszonozni ezt. (Ezeken az alkalmakon persze valahová elmegyünk reggelizni, mert minden korábbi próbálkozás ellenére is nagyon lassú vagyok reggel..) 2. Rendszeresebben takarítunk (de csak amíg nem találok egy takarítónőt..) 3. Elengedtem a 10 évnél idősebb terepjáró vásárlós álmom. (Nyugdíjas koromig)

Mik a kapcsolatotok bástyái?

E&Á: Kölcsönös tisztelet, azonos értékrendszer és világnézet. Nagyon hasonlóan élünk meg és látunk mindent ami körülöttünk és velünk történik.

Mi az a 3 legfontosabb életcélotok, amit kitűztetek magatok elé?

E&Á: 1. Hogy megőrizzük az egymás iránti rajongást és a kapcsolatunkat jellemző egymásra való odafigyelést.2. Segítsük a másikat minden apró kis hülye céljában. 3. Támogassuk egymást az önmegvalósításunkban.

Mit jelent számodra a házasság?

E: Szövetség, ketten a világ ellen. 😀

Á: Számomra egy örök cinkosságot jelent. 

Figyeld a posztjaimat, hamarosan újabb, izgalmas pár beszámolóját olvashatod az oldalamon!

Ha pedig esküvő előtt állsz, kérj időpontot személyes tanácsadásra: időpontfoglalás.

Németh Karikagyűrű

Miért hallgassatok rám, ha karikagyűrűről van szó? Németh Bálint vagyok, karikagyűrű-szakértő és ékszerész. Rengeteg párnak készítettem már jegygyűrűt, általában ők ajánlanak másoknak, mert mindannyian elégedettek. Most itt az ideje, hogy a sok éves tapasztalatomat megosszam Veletek! Ha Ti is kényelmes és valóban tartós karikagyűrűre vágytok, keressetek engem, de addig is, olvassátok bátran a cikkeimet!

Legfrisebb bejegyzések

Látogassatok el a szalonomba

Foglaljatok időpontot a személyre szabott kiszolgálásért

Életre keltett karikagyűrű tervek

Foglaljatok időpontot a személyre szabott kiszolgálásért

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Az adatkezelési tájékoztató megtekintése.