“”&noscript=1” /> Vélemények - Németh karikagyűrű

Vélemények

ELÉGEDETT VÁSÁRLÓIM VISSZAJELZÉSEI

Petra és Máté

A gyűrűink igényesen kidolgozottak, letisztultak, elegánsak, pont olyanok, amilyennek elképzeltük. Köszönjük Bálint!

Vica és Andris

A Szív utcában van egy kedves kis üzlet. A ékszerész talpig úriember, kedves, hozzáértő, segítőkész, de nem erőszakos. Minden párra külön időt szán, egyszerre csak egy párral foglalkozik, így a vásárló megkapja tőle a 100%-os figyelmet. Jó tanácsokkal lát el, egyaránt figyelembe véve az elvárásokat, és az anyagi lehetőségeket. Pont ilyennek képzelek el egy ékszerészt.

Kincső és Attila

Jó hangulatúak voltak az egyeztetések, és az üzlethelyiség is megnyerő. Ajánljuk Bálintot, mert nagyon király lett a gyűrű! Gyorsan elkészült, minden gördülékenyen ment.

Dóra és Jácint

A precizitás, az igényesség, a tökéletesség, a kedvesség…Igazából maga a szuper élmény, amit a vásárlóidnak nyújtasz.

Balázs

Nagyon jó volt a vásárlás folyamata, éppen elégséges tájékoztatást adtál, elmondtad a tradiciókat és az “új”, 21. századi szokásokat is, illetve pontosan jól leírtad, hogy milyen paraméterei vannak egy gyűrűnek. Jellemző rád: a közvetlenség, jó tájékoztatás, precíz árajnálat, és rugalmasság

Zsófi és Dani

Rugalmasan kezelted a kéréseinket, és igyekeztél olyan gyűrűket csinálni, amikkel mi is maximálisan elégedettek vagyunk. A lelkesedésed ránk is átragadt, és biztosak voltunk benne, hogy nagyon jó vagy a szakmádban, és szerettük a barátságos légkört, ami fogadott minket ?

Tímea és István

Amiért ajánlanánk és ajánlani is fogunk másoknak az a kedvesség, a rugalmasság, a jó kommunikáció és főleg a szép és tökéletes munka. Örülünk, hogy téged választottunk a gyűrűnk elkészítéséhez.

Eszter és Marci

Rugalmasság, kedvesség, humor és profizmus. Így lett meg a számunkra tökéletes katikagyűrű, amelynek egyszerűségében rejlik a gyönyörűsége.

Lili és Bálint

Személyesnek éreztük a gyűrű kiválasztást, és a találkozókat, szemben a “nagyüzemi” ékszer boltokkal. Nyitott vagy a kérésekre, nem egy kész kollekcióból kell választani. Kellemes az üzlet légköre, további pozitívum a vállalt határidő tartása.

Detti és Andris

Nagyon kedves és korrekt voltál, ránk szabott javaslatokat adtál, az ajándék pezsgő is nagyon jól esett nekünk. ? Látszott, hogy szívesen foglalkozol ezzel. Egy szuper élmény volt a többi esküvős feladat szerevezése közben! Nagyon köszönjük.

Dorka és Ádám

Tiszta és egyértelmű kommunikáció. Ügyfélorientáltság. Egyedi elképzelések és megvalósítás.

Halász Kinga

Gyönyörűek a gyűrűk, szuper az ujjlenyomatos lehetőség, végig lehetett érezni, hogy jó kezekben vagyunk 🙂

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Az adatkezelési tájékoztató megtekintése.