“”&noscript=1” /> Mire figyeljünk a gyűrűméret kiválasztása során? - Németh karikagyűrű

Mire figyeljünk a gyűrűméret kiválasztása során?

BLOG
2020. december 7.

Már többször szó volt róla, hogy a tökéletes karikagyűrű egyik legfontosabb ismérve a pontos méret. Miért ennyire meghatározó tényező a gyűrűméret? Többek között azért, mert a precízen meghatározott körmérettől lesz igazán kényelmes és egyben esztétikus a végeredmény. Arról nem is beszélve, hogy senki sem szeretné, ha egy óvatlan pillanatban lecsúszna a gyűrű az ujjáról.

Karikagyűrűt egy életre választunk, ezért fontos átgondolnunk néhány szempontot a mérethez kapcsolódóan. Amikor személyes időpontra érkeztek hozzám, több különböző méretű és fazonú gyűrűt fel tudtok próbálni. Ezalatt kiderül, melyik kényelmes, melyik hogy áll stb. Fontos azonban megjegyeznem, hogy ez egy aktuális méret, amit több dolog is befolyásolhat a jövőben.

Gyűrűmérő, ékszerész eszköz
Gyűrűmérő, ékszerész eszköz

Az egyik gyakori jelenség a nőknél, hogy az esküvő előtt drasztikus fogyókúrába kezdenek. Ha bámelyikőtök ilyesmit tervez, kérlek jelezzétek felém. Az egyik megoldás az lehet, hogy a súlyvesztés után jöttök gyűrűt próbálni. A másik, hogy a Nagy Nap után visszálltok az esküvő előtti súlyotokra.

A másik szempont, ami befolyásolja a próbálás során meghatározott aktuális méretet, az a hőmérséklet. Közismert, hogy melegben bedagadhat az ujjunk. Ezt fontos számításba vennünk, ha például télen próbáltok gyűrűt a nyáron tartandó esküvőtökre. Ne aggódjatok, erre én mindig figyelek! Sőt, emiatt (is) tartunk még egy próbát a gyűrűk átadása előtt.

Úgy alakult, hogy utólag mégis állítani kell a gyűrűk méretén? Bár nem szerencsés eleve erre berendezkedni, de bizonyos esetekben lehetséges ez is! Fontos azonban, hogy a körbe köves, az egyedi mintával vésett vagy éppen a többszínű karikagyűrűk esetében nem a legkönnyebb utólag módosítani a méreten. Meg lehet oldani, de nem ajánlott. Ezt el fogom mondani Nektek személyesen is, de figyeljetek erre Ti is! 

Ennél a gyűrűnél pédául nagyon nem szerencsés utólag módosítani a méreten, de megoldható

Tehát ha nagyobb súlytól szeretnétek megszabadulni, javaslom, időben kezdjétek el a diétát, hogy mire a karikagyűrűk kiválasztásához értek, már meglegyen a kívánt eredmény. Így biztosan nem kell majd izgulnotok a gyűrűk mérete miatt, plusz nem lesz szükség utólagos igazításokra sem. Várlak Benneteket személyes konzultációra, ahol minden részletet átbeszélünk! 😉

Időpont foglalásért hívjatok a következő telefonszámon: +36204366591

Németh Karikagyűrű

Miért hallgassatok rám, ha karikagyűrűről van szó? Németh Bálint vagyok, karikagyűrű-szakértő és ékszerész. Rengeteg párnak készítettem már jegygyűrűt, általában ők ajánlanak másoknak, mert mindannyian elégedettek. Most itt az ideje, hogy a sok éves tapasztalatomat megosszam Veletek! Ha Ti is kényelmes és valóban tartós karikagyűrűre vágytok, keressetek engem, de addig is, olvassátok bátran a cikkeimet!

Legfrisebb bejegyzések

Látogassatok el a szalonomba

Foglaljatok időpontot a személyre szabott kiszolgálásért

Életre keltett karikagyűrű tervek

Foglaljatok időpontot a személyre szabott kiszolgálásért

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Az adatkezelési tájékoztató megtekintése.