“”&noscript=1” /> Gyémánt Archives - Németh karikagyűrű

Gyémánt gyűrűk

A gyémánt gyűrűk örök csillogása vonzza a tekinteteket, függetlenül attól, hogy klasszikus vagy modern formavilág foglalja magába a briliánsokat.

Tisza / 001

375.000 Ft-tól

Tisza / 003

495.000 Ft-tól

Tisza / 006

615.000 Ft-tól

Tisza / 008

895.000 Ft-tól

Tisza / 010

515.000 Ft-tól

Tisza / 011

550.000 Ft-tól

Duna / 001

395.000 Ft-tól

Duna / 003

415.000 Ft-tól

Tisza / 001

375.000 Ft-tól

Tisza / 003

495.000 Ft-tól

Tisza / 006

615.000 Ft-tól

Tisza / 008

895.000 Ft-tól

Tisza / 010

515.000 Ft-tól

Tisza / 011

550.000 Ft-tól

Duna / 001

395.000 Ft-tól

Duna / 003

415.000 Ft-tól

További kategóriák

Rólam mondták

Németh-karikagyűrű stílus

Hiszem, hogy az ámulatba ejtő karikagyűrűk nem csak a kifogástalan megvalósítás és a kényelmes kialakítás miatt jelentenek viselőiknek életre szóló élményt.

A gyűrűk magukba foglalják a meghitt beszélgetéseket a szalonban, a közösen véghez vitt, izgalmas és részletgazdag tervezés örömét, amelyet gondos és precíz megvalósítás koronáz meg műhelyemben.

Minden gyűrűnek története van. Ezt képviselik a Németh Karikagyűrűk.

Izgalmas, egyedi részletek

Fontosnak tartom, hogy a karikagyűrűk alkalmasak legyenek a mindennapi viselésre, azonban szeretem, ha egy-egy személyes, a párra jellemző részlettel izgalmasan egyedivé válnak.

Ezt az élményt adhatja meg a belső- vagy épp külsőfelület-vésés, egymás neve akár saját kézírással, egy dátum, egy ujjlenyomat megjelenítése, illetve a különböző drágakövek és azok elrendezése, foglalása.

Nemesfémek életre keltése

A Németh Karikagyűrűk védjegye a gondos és precíz megmunkálás, valamint kifogástalan nemesfémek és drágakövek használata, hogy karikagyűrűkként örökké veletek maradjanak.

Örök IGEN Garancia

Karikagyűrűitek az örökkévalóságot foglalják magukba. Garanciámmal biztosak lehettek benne, hogy a gyűrűkre és a segítségemre is mindig számíthattok.

1/8

Tartósság garancia

Nagyon ritkán előfordulhat, hogy a precíz odafigyelés és minőségellenőrzés dacára a készítéskor az ékszer anyagának ötvözetében hiba keletkezik. Ezt minden esetben garanciálisan javítom vagy szükség esetén új gyűrűt készítek.

2/8

Kényelem
garancia

A gyűrűk megalkotásakor külön hangsúlyt fektetek a kényelmes kialakításra, hiszen minden nap viselitek majd őket. Ennek érdekében mielőtt befejezném a munkát, a gyűrűket felpróbálhatjátok és visszajelzésetek alapján alakítok rajtuk.

3/8

Méret
garancia

Az ujjméretek meghatározása nagyon precíz dolog. Ezt először pontosan lemérjük, majd mielőtt befejezném a karikagyűrűket, felpróbálhatjátok őket, hogy az esetleges eltéréséket javíthassam. Ha én vettem le a méreteket, akkor 1 hónapig ingyenesen korrigálom vagy cserélem őket.

4/8


garancia

A nem külső behatás miatti sérülésekre 1 év teljes körű garanciát vállalok. Utána évente egyszer biztosítom a befoglalt kövek ingyenes vizsgálatát, hogy a hordásból eredő esetleges kopásokat ki tudjam szűrni.

5/8

Felújítás
garancia

Gyűrűiteket évente egyszer ingyenesen tisztítom és visszaállítom eredeti állapotukat. Ehhez nem kell a gyűrűket itt hagynotok, szalonomban kényelmesen meg tudjátok várni, amíg elkészülnek.

6/8

Elégedettség garancia

Számomra a legfontosabb, hogy gyűrűitekkel elégedettek legyetek és büszkén hordjátok őket. Szívesen megvalósítom egyedi igényeiteket, hogy ne kelljen kompromisszumokat kötnötök.

7/8

Egyediség garancia

Minden gyűrű megfelel a Németh-karikagyűrűk magas minőségi elvárásainak és a közösen megálmodott, eredeti terveknek. A célom, hogy elképzeléseiteket időtálló és kényelmes módon valósítsam meg, ezért sem forgalmazom mások termékeit.

8/8

Pénzvisszafizetési garancia

Amennyiben a gyűrűiteket nem hordtátok és sértetlenül visszahozzátok, 1 hónapig kérdés nélkül visszafizetem a teljes vételárukat.

Látogassatok el szalonomba!

Nyitvartartás és személyes tanácsadás kizárólag bejelentkezés alapján.

Foglaljatok időpontot a személyes tanácsadásra!

1. Töltsétek ki az űrlapot
2. Kereslek Benneteket
3. Találkozunk személyesen

1. Töltsétek ki az űrlapot
Ezt követően visszaigazoló email érkezik arról, hogy az üzenetet megkaptam.

2. Kereslek Benneteket
A részletek egyeztetése érdekében mielőbb felveszem Veletek a kapcsolatot.

3. Találkozunk személyesen
Kötetlen tanácsadás keretében egyeztetünk az elképzeléseitekről.

Tökéletes karikagyűrűk az örökkévaló IGEN-hez.

Kössétek össze az életeteket olyan karikagyűrűkkel, amelyektől minden alkalommal eláll a lélegzetetek!

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Az adatkezelési tájékoztató megtekintése.