“”&noscript=1” /> Állatbarát szalon: érkezz a kutyusoddal! - Németh karikagyűrű

Állatbarát szalon: érkezz a kutyusoddal!

BLOG
2021. január 10.

Tudtátok, hogy a szalonom állatbarát? Nyugodtan hozzátok el kedvenceteket a konzultációra vagy a gyűrűk átadására! Nekem jelenleg sajnos nincs kutyám, de gyerekkoromban mindig volt a családban legalább egy blökink. Ezért is örülök, ha elhozzátok négy lábú társatokat hozzám egy nagy simire!

Legyen részese kutyusotok is életetek egyik legmeghatóbb élményének, azaz a karikagyűrűk átvételének! Azt tapasztalom, hogy sokan közületek a Nagy Napon se hagyják otthon a blökiket, ami egy szuper dolog, hiszen ők is családtagok. Sőt, a legnagyobb cukiság bomba az, ha a ceremónián ők viszik az oltárhoz a karikagyűrűket. 🙂 Aztán vigyázat, nehogy ellopják a show-t! 

Köszönöm a képet Violának és Zolinak!

Köszönöm a fotót Sofynak és Gyulának!

Egyébként több egyedi ékszert is készítettem már kutyákhoz kapcsolódóan. Például valaki azzal keresett meg, hogy készítsek neki egy füge formájú medált, ami Füge nevű kutyusára emlékezteti. Szeretem az ehhez hasonló személyes, kreatív ötleteket. Keressetek bátran ilyesmivel is! 🙂

Egyébként nem csak a kutyusok, hanem a madarak is gyerekkorom óta közel állnak hozzám 🙂

Németh Karikagyűrű

Miért hallgassatok rám, ha karikagyűrűről van szó? Németh Bálint vagyok, karikagyűrű-szakértő és ékszerész. Rengeteg párnak készítettem már jegygyűrűt, általában ők ajánlanak másoknak, mert mindannyian elégedettek. Most itt az ideje, hogy a sok éves tapasztalatomat megosszam Veletek! Ha Ti is kényelmes és valóban tartós karikagyűrűre vágytok, keressetek engem, de addig is, olvassátok bátran a cikkeimet!

Legfrisebb bejegyzések

Látogassatok el a szalonomba

Foglaljatok időpontot a személyre szabott kiszolgálásért

Életre keltett karikagyűrű tervek

Foglaljatok időpontot a személyre szabott kiszolgálásért

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Az adatkezelési tájékoztató megtekintése.