“”&noscript=1” /> Gyémántot a férfi karikagyűrűkbe is! - Németh karikagyűrű

Gyémántot a férfi karikagyűrűkbe is!

BLOG
2020. december 7.

Kedves Férfiak, örömmel tapasztalom, hogy egyre többen választotok ti is gyémántot a karikagyűrűtökbe! :) Szuper látni, hogy milyen sokan mertek kísérletezni és bevállalni szokatlan dolgokat! A többieket is erre buzdítanám! Ne féljetek gyémántot választani saját magatoknak is!

Általában a férfiak legnagyobb félelme a gyémántokkal díszített gyűrűvel kapcsolatban, az, hogy nem szeretnének femininnek tűnni. Nos, tapasztalt ékszerészként úgy gondolom, hogy nem a drágakövektől lesz egy gyűrű nőies, és nem azok hiányától válik férfiassá. Nagyon sokat számít ugyanis a stílus, a formavilág, a szélesség, az arany és a kövek árnyalata, a felület kialakítása stb. A részletektől lesz karakteres, és így nőies vagy férfias a karikagyűrű.

Modern stílusú fehér arany karikagyűrűpár: a nőit fehér, a férfi darabot fekete gyémántok díszítik

Azok a férfiak, akik nálam készítettek gyémánttal ékesített karikagyűrűt, leggyakrabban fekete színben  választottak briliánsokat. Ettől függetlenül számos sötét, karakteres szín létezik még, amiből érdemes szemezgetni. A fehér szín pedig olyan klasszikus, letisztult változat, ami szintén férfiassá tehető.

A kövek elrendezése nagyon sokat számít a férfias stílus kialakításában. Kerülhetnek vízszintesen vagy függőlegesen is a karikagyűrűkbe. A vízszintes elrendezés megjelenhet a gyűrű középső részén, de a szélén is. A függőleges elrendezésben, szépen mutat például 3 fekete vagy két fehér és közötte egy fekete gyémánt, de jó választás lehet két sötét árnyalatú kő közé, betenni egy feketét is.

A modern stílus, a szögletesebb kialakítás vagy a vastagabb átmérő még férfiasabbá teheti a gyűrűt. A szálcsiszolt felületről már nem is beszélve… Ezek után mondja bárki is, hogy nem lehet férfias egy gyémánttal díszített ékszer!

Prémium minőségű platina gyűrűpár, a nőiben fehér és fekete, a férfiban fekete gyémántokkal

Ha még káprázatosabbá szeretnétek tenni a karikagyűrűtöket, válasszátok a platinát az arany helyett. A platina mellett még tisztábban és fényesebben csillognak a gyémántok!

Több infó a platináról: IDE KATTINTVA!

Ötletek a gyémántok elhelyezésére: ITT!

Ha kedvet kaptatok az kényelmes, tartós és egyedi gyémánttal díszített karikagyűrűkhöz, foglaljatok hozzám időpontot személyes konzultációra. Beszéljük át a részleteket, tegyétek fel kérdéseiteket és tervezzük meg együtt a meseszép karikgyűrűtöket!

Időpontért hívjatok a következő telefonszámon: +36204366591

Németh Karikagyűrű

Miért hallgassatok rám, ha karikagyűrűről van szó? Németh Bálint vagyok, karikagyűrű-szakértő és ékszerész. Rengeteg párnak készítettem már jegygyűrűt, általában ők ajánlanak másoknak, mert mindannyian elégedettek. Most itt az ideje, hogy a sok éves tapasztalatomat megosszam Veletek! Ha Ti is kényelmes és valóban tartós karikagyűrűre vágytok, keressetek engem, de addig is, olvassátok bátran a cikkeimet!

Legfrisebb bejegyzések

Látogassatok el a szalonomba

Foglaljatok időpontot a személyre szabott kiszolgálásért

Életre keltett karikagyűrű tervek

Foglaljatok időpontot a személyre szabott kiszolgálásért

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Az adatkezelési tájékoztató megtekintése.