“”&noscript=1” /> Platina karikagyűrű, a prémium választás... - Németh karikagyűrű

Platina karikagyűrű, a prémium választás…

BLOG
2021. március 29.

Munkám során a legegyedibb kéréseket váltom valóra napról-napra. A jegyes párok, akik felkeresnek, mind olyan karikagyűrűt szeretnének, amely leginkább kifejezi egymás iránti szerelmüket. Megtalálni a másik felünket felbecsülhetetlen érték a mai világban, ezért a legtöbben karikagyűrűjüket is szeretnék különlegessé tenni. Gyakori választás erre a célra a gyémánt vagy egyéb drágakő, de nem feledkezhetünk el - a külföldön annyira népszerű - platináról sem. No, de mit kell tudnunk erről a különleges fémről?

Egyre többen fedezik fel hazánkban a platinából készült ékszereket. Saját tapasztalatom is az, hogy évről-évre nő az érdeklődés a platina karikagyűrűk iránt. Szeretek ezzel a különleges fémmel dolgozni, legutóbb egy fekete gyémántokkal díszített gyűrűpárt készítettem platinából.

Összeszedtem nektek néhány pontban mit kell tudnotok erről a prémium minőségű anyagról:

1. A platina prémium minőséget képvisel, nem hiába nevezik – az aranyat is megelőzve – a „nemesfémek királyának”. Egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően hihetetlenül tartós, kényelmes és gyönyörű ékszerek készíthetőek belőle.

2. Rendkívül ritka fém, ezért az átlag emberek csak a legkülönlegesebb alkalmakra választanak ilyen ékszert. Így leginkább eljegyzési-, illetve karikagyűrűk készülnek platinából. 

3. Nem csak a gyémántok, hanem a nehezebben foglalható drágakövek is biztosan a gyűrűben maradnak. Mindemellett a kövek megjelenése is tartósan szép és ragyogó lesz a platina mellett, hiszen ennek a fémnek idővel sem változik a színe vagy a fénye.

4. Az aranynál is strapabíróbb és keményebb fém, ennek a tulajdonságának köszönhetően kevésbé sérülékenyek az ilyen anyagból készült ékszerek. A platina ellenállóbb a mindennapos hordás következtében kialakuló elhasználódásnak. 

5. A platina nem lép reakcióba a levegővel, a vízzel vagy más külső elemmel, ezért nem korrodálódik. Így azok is gond nélkül viselhetik az ilyen ékszereket, akik fém allergiával küzdenek, nem vált ki kellemetlen bőrreakciót.

Ha platina eljegyzési-, vagy karikagyűrű készíttetésén gondolkoztok, de tele vagytok kérdéssekkel, forduljatok hozzám bizalommal! Beszéljünk meg egy személyes időpontot a műhelyembe, ahol mindent elmondok, amit tudnotok kell erről a különleges fémről.

Németh Karikagyűrű

Miért hallgassatok rám, ha karikagyűrűről van szó? Németh Bálint vagyok, karikagyűrű-szakértő és ékszerész. Rengeteg párnak készítettem már jegygyűrűt, általában ők ajánlanak másoknak, mert mindannyian elégedettek. Most itt az ideje, hogy a sok éves tapasztalatomat megosszam Veletek! Ha Ti is kényelmes és valóban tartós karikagyűrűre vágytok, keressetek engem, de addig is, olvassátok bátran a cikkeimet!

Legfrisebb bejegyzések

Látogassatok el a szalonomba

Foglaljatok időpontot a személyre szabott kiszolgálásért

Életre keltett karikagyűrű tervek

Foglaljatok időpontot a személyre szabott kiszolgálásért

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Az adatkezelési tájékoztató megtekintése.