“”&noscript=1” /> Balla Virág olimpikon magyar nemzeti logót mintázó fülbevalója - Németh karikagyűrű

Balla Virág olimpikon magyar nemzeti logót mintázó fülbevalója

BLOG
2021. július 26.

Balla Virág háromszoros Európa-bajnok kenus 2021-ben Magyarországot képviseli a Tokiói Olimpián. Nővére keresett meg, hogy segítsek valóra váltani húga álmát. Virág szerette volna az Olimpián a nemzeti lobogót fülbevalóként magán viselni. Megleptem vele, hogy megköszönjem neki azt a sok munkát, amit abba fektet, hogy hazánkat képviselje az Olimpián.

A fülbevaló pontos terveit Virággal együtt készítettük el. Olyan ékszert álmodtunk meg, ami személyre szabott, teljesen egyedi és az alkalomhoz illő. Így született meg a magyar nemzeti lobogót ábrázoló zománcozott arany bedugós fülbevaló-pár.

Női sportolóink általában a felkészülés és a versenyek alatt nem viselnek ékszert, hiszen a finom darabok sérülhetnek és akadályozhatják a sportolót a mozgásban. A bedugós fülbevaló ezzel szemben kiváló alternatíva: pontszerűek, aprók, így nincsenek „útban”, viszont nőiessé és gyönyörűvé teszik viselőjüket.

Nagyon izgulsz már az Olimpia miatt? Milyen érzések kavarognak most benned?

Izgatott vagyok, de még nem izgulok. Legjobban mindig akkor izgulok, amikor a parton melegítünk, de, amint betérdelünk a hajóba megnyugszom.

Miért fontos számodra, hogy ezt fülbevalót viseld a versenyen? Mit jelent ez az ékszer neked?

Szerettem volna, hogy mindenki lássa, melyik nemzet küldöttje vagyok. Számomra nagyon megtisztelő, hogy Magyarországot képviselhetem az Olimpián.

Milyen volt megtervezni, és most kézbe venni az elkészült fülbevalót?

Fejben nagyon jól össze tudtam rakni, hogy mit szeretnék, de inkább te ötleteidre támaszkodtam. Nagyon boldog voltam, amikor elkészült, mert pontosan olyan, amilyennek megálmodtam.

Szoktál egyébként ékszereket viselni? Ha igen, milyen darabokat kedvelsz?

Nem meglepő módon a fülbevalók kedvenceim, valamint a nyakláncokat is szeretem.

Nagyon örülök, hogy ilyen személyes és szimbolikus ékszert tudtunk közösen létrehozni! Viseld egészséggel, és hozzon neked sok szerencsét, aranyérmet az Olimpián! 🙂

Németh Karikagyűrű

Miért hallgassatok rám, ha karikagyűrűről van szó? Németh Bálint vagyok, karikagyűrű-szakértő és ékszerész. Rengeteg párnak készítettem már jegygyűrűt, általában ők ajánlanak másoknak, mert mindannyian elégedettek. Most itt az ideje, hogy a sok éves tapasztalatomat megosszam Veletek! Ha Ti is kényelmes és valóban tartós karikagyűrűre vágytok, keressetek engem, de addig is, olvassátok bátran a cikkeimet!

Legfrisebb bejegyzések

Látogassatok el a szalonomba

Foglaljatok időpontot a személyre szabott kiszolgálásért

Életre keltett karikagyűrű tervek

Foglaljatok időpontot a személyre szabott kiszolgálásért

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Az adatkezelési tájékoztató megtekintése.